CLASSIFICACIO I DADES LLIGA 2 JORNADA 18

Classificacions i dades de les 2 lligues

ACTUALITZAT

RANKING LLIGUES
ACTUALITZAT

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 18 *** HIGHLANDER vs NASTIC DE PLASTIC****

El passat dijous 3, el Nàstic es presentava a jugar l'últim partit de la temporada contra el Highlander, amb les baixes d'en Joan i l'Uri i amb el reforç d'en Guillem Rio.
5 dels 7 jugadors convocats de l'equip, varen quedar unes hores abans del partit per fer unes birres i un altre venia també de fer unes birres.
 Amb el títol de la segona lliga ja guanyat, l'equip tenia opcions de guanyar ser el menys golejat i que en Marc Graells fos el pichichi de la lliga.
El partit va començar amb un Nàstic fora del partit i amb un Highlander que ho volia aprofitar per donar la campanada i guanyar al campió.
Les ocasions clares eren pels locals i cap al minut 10, després d'una errada defensiva en treure la pilota, el Highlander aconseguia batre la porteria d'en Cescu, 1-0.
Cap al minut 15, l'àrbitre va assenyalar penal per una falta en Javi, Carlos Olaya no va tenir sort i el porter del Highlander va poder aturar la pilota.
 Poc abans de finalitzar la primera part, en Cescu va fer una gran aturada, enviant la pilota a corner amb la ma dreta i evitant el que podia ser el 2-0.
Amb avantatge per la mínima, es va arribar al descans.
El Nàstic es va conjurar per remuntar el partit, a la segona meitat, Carlos Encabo "Charly" va substituir en Cescu a la porteria i Cescu es va vestir de curt per jugar com a jugador.
A la primera jugada abans del minut 1, Carlos Olaya des de l'esquerra va fer una bona assistència en Vati que amb un xut que va passar per sota les cames del porter del Highlander, posava l'empat a 1 al marcador.
2 minuts després, el Nàstic va treure des de la seva esquerra un corner, Carlos Olaya va rebre al mig una mica mes lluny de la frontal de l'àrea i amb un gran xut potent, marcava el 1-2.
I cap al minut 5, la sentencia, Guillem Rio des de l'esquerra aconseguia fer una passada al segon pal on en Marc va poder tocar lleugerament amb la punta de la bota la pilota, aquesta va tocar els 2 pals i un defensor la va refusar sobre la línea de gol, l'àrbitre, davant la sorpresa dels dos equips va assenyalar gol que significava el 1-3.
A l'acta se li va anotar en Guillem.
Amb el marcador i el partit ja encarrilat, va arribar el moment, Cescu va entrar al terreny de joc i es va col·locar en punta.
Tot l'equip el buscava per que intentes marcar un gol i va estar a punt de fer-ho amb 2 xuts des de fora de l'àrea que van sortir fregant el pal.
Cap al 10, Guillem Rio amb una jugada personal per la banda esquerra, aconseguia creuar la pilota i marcar el 1-4.
Els minuts anaven passant, el joc del Nàstic no era molt bo, la possibilitat de que en Marc aconseguís el pichichi era cada cop mes difícil ja que necessitava marcar 3 gols i la pilota no volia entrar malgrat tenir algunes oportunitats, Carlos Encabo "Charly", defenia amb solvència amb grans aturades la porteria, el Nàstic nomes podia encaixar 1 gol més en contra per aconseguir ser l'equip menys golejat.
Fins que al minut 15 va arribar el moment mes esperat, Javi pressionava a la dreta a un defensor del Highlander que tenia la pilota, posant el peu va poder tallar la pilota que va refusar el porter rival, aquesta va quedar morta a la frontal de l'àrea i en Cescu molt atent, va córrer cap a ella per fer un xut col·locat amb l'interior de la bota i va entrar lentament dins la porteria fregant el pal esquerra, 1-5 i primer gol d'en Cescu en 13 temporades.
No ho va celebrar, l'únic que va fer, es acostar-se a l'àrbitre per demanar-li que si us plau no s'equivoqués en anotar el gol i l'apuntes al dorsal 79, que era el seu primer gol en 13 temporades.
Cap al 17, una errada defensiva, va permetre que el Highlander macar el 2-6.
I just abans de que l'àrbitre pites el final del partit, Vati des de la dreta, fora l'àrea, va fer un xut fort i creuat que va entrar com un míssil dins la porteria sense que el porter es mogués.