CRONICA LLIGA 2 JORNADA 8 - TECNOLOGEE vs NASTIC DE PLASTIC

2 comentarios:
CRONICA A CARREC D'EN RUDIE
El dia de vaga general no va fer que el Nàstic aturés la seva activitat, però l'equip no va trobar cap oposició per part dels piquets del futbol per poder arribar al camp.
El partit començava amb llum de dia i ja s'han acabat les nits gèlides que sempres parlem, començava a fer calureta!! (que no falti el parte meteorologic al començament de la cronica...).

Pel que fa al partit el Nàstic el va dominar bastant tant a la primera part com a la segona.
A la primera part tot i així, va ser quan tecnologee va tenir les millors ocasions de gol, però el racanvi d'en Pau també funciona i el Javi Rio va fer grans aturades!!
El Nàstic va tenir també 3 o 4 ocasions clarissimes, però un Rudie poc inspirat de cara a barraca va desperdiciar les grans passades d'en Marc i les va tirar totes a fora...
La primera part tot i el domini del Nàstic acavaba en taules al marcador, 0-0.

La segona part el Nàstic es va començar a enxufar més de cara a gol, va seguir el bon joc i les bones combinacions.
En una d'aquestes entre el Guillem Rio i el Marc arrivaba el primer gol de les botes d'en Marc.
Al cap de pocs minuts un Marc molt inspirat tornava a marcar després d'una jugada colectiva. Abans de donar temps a que marquès un altre gol en Jaume es va marcar un coast to coast però no va aconseguir marcar!
El partit semblava sentenciat tot i anar 2 a 0, però el Nàstic no va abaixar la gràrdia i el Guillem Rio es va voler apuntar a la festa de gols i va marcar el tercer pel Nàstic.Seguien les ocasions pel Nàstic i el rival que no hi podia fer res, així que el Marc en una altra bona jugada aconseguia el quart gol del Nàstic i el seu tercer!! Hattrick del Marc (no es va endur la pilota perquè anava en bici i tampoc teniem boli per firmar-la :P). 4 a 0 i encara quedaven minuts de joc, temps que el Nàstic no va desaprofitar i un altre cop Guillem Rio, posant-se el 8è en la general històrica de golejadors del Nàstic, feia un gol de traca i mocador picant la pilota per sobre del porter, gran vaselina.
Amb el 5 a 0 el millor jugador de Tecnologee va aprofitar que ens vam relaxar defensivament i va fer un gol per tota l'esquadra. Ja quedaven pocs minuts i el partit estava sentenciat i en un canvi del Guillem no va sortir just pel centre del camp, cosa que a l'arbitre no li va agradar i va fer-lo sortir correctament, això va escalfar al ser germa que va cridar: "quanta tonteria" i es va guanyar una groga, i el Guillem una altra per engegar-lo a pastar... uns maleducats aquests germans...
Bé seguim, ja quedaven pocs minuts i el Nàstic encara va tenir temps de fer un sisè gol, va ser el Joan l'encarregat de marcar. Final d'un partit plàcid pel Nàstic en què va jugar amb 3 parelles de germans, Rios, Bentanachs i Pujol! (dada innecesseria, però curiosa). Bon partit, 6 a 1 i a seguir lluitant per quedar entre els millors!!!
Ah si, m'oblidava un cop finalitzat el partit els germans pujols van anar a parlar amistosament i en to reconciliador amb l'arbitre, però van acabar els 2 amb una segona groga, el guillem sense dir ni fer res de res... un despote