8 de noviembre de 2007

CONVOCATORIA GLORIOSO vs NASTIC

10 comentarios:
SI A LES 18 HORES NO SOM PROUS PER JUGAR, AQUESTA TARDA TRUCARE PER ANULAR EL PARTIT, JA QUE AIXI ENS DONARAN EL PARTIT COM A PERDUT I NO TINDREM QUE PAGAR EL DEL RIVAL I A LES 18:30 PENJARE AL BLOG QUE EL PARTIT ESTA ANULAT
DE MOMENT NOMES SOM 5!!!!!
DIMECRES, 14 A LES 21:10
RECORDEU QUE DIMARTS AL MATI
ES PENJARA LA CONVOCATORIA DEFINITIVA, FORA D´AQUEST PLAS NO ES PODRA CONVOCAR NINGU I SI TENIM QUE BUSCAR GENT DE FORA LA BUSCAREM.
ABAIX TENIU LA CRONICA DE L´ULTIM PARTIT, ANEU DEIXANT EL COMENTARI DEL VOSTRE HALL OF FAME

CRONICA ALMOGAVERS vs NASTIC DE PLASTIC jornada 6 I NOMINACIO HALL OF FAME

6 comentarios:
Recordo que per fer les nominacions, ho teniu que fer en comentaris de la cronica, a veure si aquesta setmana te mes exit que la pasada.

Bueno...... poca cosa per explicar a la cronica del partit, la portada del Mundo ho diu tot.
Tot començava amb males noticies, amb les baixes d´ultima hora d´en Markis i Ilonsu 30 minuts pel començament. De 10 que teniem que ser, pasavem a 8.
Als 2 minuts de començar el matx, l´arbit va parar el partit ja que uns jugadors del Almogavers portavem tacos a les botes quan esta prohibit, despres d´uns 5 minuts es va rependre el partit sense novetats,
El joc del Nastic era aborrit i tosc, no era el Nastic dels ultims partits i aixo l´equip animicament o notova, tous en defensa, sense ideas al mig i fora del partit a l´atac. Cap al minut 10 despres d´una bona pared entre 2 jugadors del Almovavers, desde dins de l ´area remataven a porta baten en Cescu per la seva dreta, el porter no es va ni moure.
Els minuts pasaven i el Nastic patia per treure la bimba desde radera i naturalment a dalt no rebian pilotes. La jugada mes perillosa del primer temps es podria dir que va ser una falta treta pel Berni desde la seva dreta sense moltes complicacions pel porter suplent del Almogavers.
La segona part, idem de la primera, joc lleig del Nastic arrivan a estar super desorganitzats els 10 ultims minuts.
El 2 - 0 va arriavar a consequencia d´una pilota perduda pel Nastic en defensa, la pilota quedava morta a la frontal i d´un xut una mica colocat batian per segon en Cescu per la seva esquerra per 2 cop. Potser en Cescu podria haver fet alguna cosa mes pero va tornar a fer vista ja que la pilota va entrar bastant ajustada.
El partit no va tindre mes historia i l´equip s´ha conjurat per no repitir els mateixos errors!!!!!