CLASSIFICACIO I DADES PROVISIONALS jornada 15

APLAÇAT
INFORMARE VIA MAIL QUAN ESTIGUI PENJADA LA CONVOCATORIA DEL PROPER PARTIT

CRONICA DOMI vs NASTIC Lliga 1 - Jornada 15

CRONICA PER L´EX 8 DE L´EQUIP, JORDI BOSCH, REFORÇ DE LUXE PER AQUEST PARTIT

El Nàstic ha acabat la temporada amb una nova derrota i millorant la imatge oferida en el darrer partit contra l'Angus. Amb en Pau a la porteria, Jordi i Eidur a la defensa , Markis, Rudie i Jaume a la línia de mitjos i en Berni al davant, el Nàstic ha començat el partit ben posicionat, tocant bé la pilota, tot i que el camp estava molt relliscòs per la pluja, però això sí, amb poca arribada. En els primers compassos, el Domi tampoc ha creat gaire perill, fins que cap al final de la primera part, una pilota que ha quedat morta a la frontal de l'àrea del Nàstic ha estat engaltada a plaer per un davanter del Domi: 0-1.

Poc abans del descans, l'Uri i el Vati s'han incorporat a l'equip i al final de la mitja part el marcador seguia favorable a l'equip blanc.

El Nàstic estava fluix i baix de moral i a la represa ha encaixat dos gols més en jugades desafortunades. En veure el partit perdut, el Nàstic ha començat a apretar i crear més perill i en Markis ha estavellat una pilota al pal. La pressió de l'equip verd ha coincidit amb la relaxació del Domi i el Nàstic ha marcat dos gols per mitjà d'en Markis, que ha incrementat el seu compte golejador amb els dos gols d'aquesta nit, però que han estat insuficients. Quan l'empat a 3 semblava posible, el Domi ha marcat de nou aixafant el somni del Nàstic.

Resultat final, 2-4. Ara l'aturada d'hivern servirà al Nàstic per polir detalls i donar temps a que les baixes es recuperin per començar el 2010 amb força.

Bon nadal, feliç 2010 i que els Reis ens portin molts gols! (perquè sino patirem)