-URI
-JAVI RIO
-VATI

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 6 *** KAMBRILS NEAR TO SALOU vs NASTIC DE PLASTIC ***

El Nàstic es presenta al terreny de joc amb moltes ganes tres setmanes després d'haver jugat l'últim partit.
L'equip comptava amb una única baixa, la de Uri.
El rival era l'actual líder, el Kambrils Near To Salou, vell conegut en anteriors temporades.
Poques coses es poden dir sobre la contundent derrota, els locals van ser superiors i millors.
A la primera part, tot i aguantar els primers minuts, els gols van començar a arribar per part del Kambrils, el primer, sobre el minut 8, un autèntic golàs del pitxitxi de la lliga, Aramis, assistència des de la defensa per dalt, Aramis arrencant des el mig camp, es va quedar sol i va empalmar la pilota de primeres des de la frontal i va entrar per l'escaire de la porteria de Cescu que només va poder fer vista.
Fins al minut 15, van arribar dos gols més per al Kambrils i poc abans per finalitzar la primera part, Marc des del seu camp feia una bona passada en profunditat a Javi Rio, que es va quedar sol davant del porter per poder retallar el marcador.
L'equip ho estava donant tot però el kambrils era més efectiu i la superioritat es notava sobre el camp.
A la segona part, el Kambrils es va relaxar una mica i el Nàstic ho intentava.
Bé en defensa i buscant crear perill a dalt, però 2 gols més del Kambrils, van deixar el definitiu 5-1.
Derrota justa i punt !!!!
Ara a pensar en els pròxims partits per poder remuntar posicions.

La setmana que ve contra l'Olimpic.

El Nàstic se presentaba al terreno de juego con muchas ganas tres semanas después de haber jugado el ultimo partido.
El equipo contaba con una única baja, la de Uri.
El rival era el actual líder, el Kambrils Near To Salou, viejo conocido en anteriores temporadas.
Pocas cosas se pueden decir sobre la contundente derrota, los locales fueron superiores y mejores.
En la primera parte, pese aguantar los primeros minutos, los goles empezaron a llegar por parte del Kambrils, el primero, sobre el minuto 8, un autentico golazo del pichichi de la liga, Aramis, asistencia desde la defensa por arriba, Aramis arrancando desde el medio campo, se quedo solo y empalmo la pelota de primeras desde la frontal y entró por la escuadra de la portería de Cescu que solo pudo hacer vista.
Hasta el minuto 15, llegaron dos goles más para el Kambrils y poco antes para finalizar la primera parte, Marc desde su campo hacía una buena pasada en profundidad a Javi Rio, que se quedo solo delante del portero para poder recortar el marcador.
El equipo lo estaba dando todo pero el kambrils era más efectivo y la superioridad se notaba sobre el campo.
En la segunda parte, el Kambrils se relajó un poco y el Nàstic lo intentaba.
Bien en defensa y buscando crear peligro arriba, pero 2 goles más del Kambrils, dejaron el definitivo 5-1.