4 de octubre de 2007

CRONICA NASTIC DE PLASTIC vs SOCAVENT

1 comentario:
Dimecres,3 a les 21:10 h, es va disputar el primer partit de lliga a l´Escola Pia.

L´unica baixa del Nastic va ser la d´en Roger a causa d´un proces gripal.
Al Nastic li va costar agafar una mica el ritme del partit, pero de mica en mica va anant agafant el seu ritme fins el punt de dominar el partit.
El Socavent, en tota la primera part va xutar a porta 4 o 5 cops pero sense perill, pel contrari, el Nastic, a mida que passaven els minuts creava mes perill i jugadas ven trenades.
Totes les lineas van jugar a gran nivell, neutralitzant al al rival amb gran solvencia.
Cap a la meitat de la primera part, jugada trenada entre Jordi i Johan, que despres de fer un pared, en Johan li feia una pasada en profunditat a l´esquerra en Jordi, que no va desaprofitar batent al porter amb un xut creuat a la dreta.
La primera part finalitzava deixant un bon sabor de boca.
La segona part va començar igual, dominant el Nastic, pero de mica en mica, l´equip començava a notar l´esforç fisic i el Socavent ho aprofitava timidament crean una mica mes de de perill que la primera part, pero sense fortuna devant de porteria.
Cap a la meitat de la segona part, jugada polemica per una entrada del porter Cescu al davanter del Socavent, l´arbit no va pitar pena maxima, pero pel porter del Nastic li sembla que si era penal.
Als pocs minuts, el mateix davanter del Socavent del possible penal, li treian targeta groga per una entrada dura en Vati.
El Nastic va avançar una mica les lineas, i en una bona jugada per l´esquerra entre Fotostudi.com i Markis, aquest ultim feia el pase de la mort a l´Uri que devant de porteria iuna mica forçat va enviar la pilota desviada a fora.
I el que es el futbol, a 5 minuts del final, quan el NAstic controlava bastant be el partit, despres d´un xut desde fora l´area del Socavent sense perill, en Cescu en comptes d´agafar la pilota intenta chutarla fent un "misto" d´aquells que surten per cap d´any a la tele i la bimba es cola dins la porteria, possant l´empat a 1.Quan quedaven 2 minutets pel final, en Markis rep una brutal entrada per part del jugador del Socavent que ja tenia targeta, resultat, segona targeta groga i al carrer.
La falta va ser a l´esquerra del porter rival, i en Bernie, per ordre d´en Vati, el feia entrar per llançar la falta. La falta la va llençar magistralment, com es costum en ell, pero inesperadament la pilota va rebotar al pal dret del porter, sense que ningu pogues rematar.

El partit va acabar en empat a 1, pero el Nastic va deixar una bona sensacio!!!!!