-

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 4 *** NASTIC DE PLASTIC vs OLIMPIC ***

Aquest Nàstic està molt fort !!!!
L'equip afrontava la 4 jornada amb nombroses baixes, Uri, Joan, Vati i la del lesionat Charly, Javi Rio, va tornar a l'equip per reforçar i només comptaven amb 1 canvi.
En situacions desfavorables, és quan aquest equip treu tot el seu caràcter i el partit contra l'Olimpic va ser possiblement el millor que han jugat aquesta temporada.
El partit va començar amb un Nàstic molt ficat en el partit, concentrat i sobretot ben posicionat sobre el camp, tots els jugadors eren conscients de la feina que havien de fer.
A l'Olimpic li costava arribar a la porteria de Cescu, amb una bona pressió a la davantera i amb una defensa que era un mur, poca cosa podia fer el rival.
El Nàstic va disposar d'algunes ocasions de gol, però la gran actuació del porter del Olimpic i la falta de punteria, evitaven el primer gol.
Fins que en el minut 5, després d'una bona contra de l'equip, aconseguien obrir la llauna i avançar-se al marcador amb gol de Guillem.
Les sensacions eren cada vegada més bones, la defensa semblava rejovenida 10 anys, no passava cap pilota i era tot una assegurança, els davanters, tot i no poder marcar més gols, era la primera línia a defensar i tot semblava molt fàcil sobre el terreny de joc.
La nota negativa, era la mala actuació arbitral, que només xiulava faltes a favor del Olimpic, en la primera part 5 a favor dels visitants i malgrat rebre bastants, només 1 per al Nàstic.
Passada la meitat de la primera part, Guillem un cop més, aconseguia marcar i deixar el marcador al descans 2-0.
Cescu només va haver d'intervenir en 2 ocasions i ho va fer amb gran encert.
A la segona part, l'equip va sortir millor i era clar dominador del partit, Javi Rio, Karlos i Javi, realitzant un partidàs en defensa, la davantera buscava el gol amb insistència, continuaven pressionant la sortida del rival i en diverses ocasions baixaven fins a la defensa per ajudar, una vegada més, el porter rival evitava el que podia haver estat una golejada d'escàndol.
4 gols més de Guillem, van acabar de sentenciar el partit, però en una contra precedida per una falta clara a favor del Nàstic que l'àrbitre no va assenyalar, va arribar el gol de l'honor del Olimpic.
Com en la primera part, tot i rebre bastantes faltes, novament l'àrbitre només va assenyalar 1 a favor del Nàstic, costa de creure que un equip que perd durant tot el partit només faci 1 falta per part i que l'equip que guanya clarament acabi amb 9, però en fi .... aquest cop l'àrbitre no va poder carregar-se el partit.
Amb 6-1 va finalitzar un grandiós partit per part del Nàstic que va deixar un gran sabor de boca !!!!!
Partidàs en tota regla de tot l'equip !!!!
4 vicitorias en 4 partits, 12 punts, equip menys golejat de la lliga amb 4 gols en contra i Guillem encapçalant la llista de golejadors amb 11 gols.
La propera setmana, un victòria contra el Voll-Downs FC, que és el segon classificat a 3 punts de l'equip, incrementaria l'avantatge en 6.

Jugant a aquest nivell, intensitat i ganes, aquest equip donarà molta guerra en aquesta lliga

GOOGLE +

Este Nàstic esta muy fuerte!!!!
El equipo afrontaba la 4 jornada con numerosas bajas, Uri, Joan, Vati y la del lesionado Charly, Javi Rio, volvió al equipo para reforzar y solo contaban con 1 cambio.
En situaciones desfavorables, es cuando este equipo saca todo su carácter y el partido contra el Olimpic fue posiblemente el mejor que han jugado esta temporada.
El partido empezó con un Nàstic muy metido en el partido, concentrado y sobre todo bien posicionado sobre el campo, todos los jugadores eran conscientes del trabajo que tenían que realizar.
Al Olimpic le costaba llegar a la portería de Cescu, con una buena presión en la delantera y con una defensa que era un muro, poca cosa podía hacer el rival.
El Nàstic dispuso de algunas ocasiones de gol, pero la gran actuación del guardameta del Olimpic y la falta de puntería, evitaban el primer gol.
Hasta que en el minuto 5, después de una buena contra del equipo, conseguían abrir la lata y avanzarse en el marcador con gol de Guillem.
Las sensaciones eran cada vez más buenas, la defensa parecía rejuvenecida 10 años, no pasaba ninguna pelota y era todo un seguro, los delanteros, a pesar de no poder marcar más goles, era la primera línea en defender y todo parecía muy fácil sobre el terreno de juego.
La nota negativa, era  la mala actuación arbitral, que solo pitaba faltas a favor del Olimpic, en la primera parte 5 a favor de los visitantes y a pesar de recibir bastantes, solo 1 para el Nàstic.
Pasada la mitad de la primera parte, Guillem una vez más, conseguía marcar y dejar el marcador en el descanso 2-0.
Cescu solo tuvo que intervenir en 2 ocasiones y lo hizo con gran acierto.
En la segunda parte, el equipo salió mejor y era claro dominador del partido, Javi Rio, Karlos y Javi, realizando un partidazo en defensa, la delantera buscaba el gol con insistencia, continuaban presionando la salida del rival y en varias ocasiones bajaban hasta la defensa para ayudar, una vez más, el portero rival evitaba lo que podía haber sido una goleada de escándalo.
4 goles más de Guillem, acabaron de sentenciar el partido, pero en una contra precedida por una falta clara a favor del Nàstic que el arbitro no señalo, llegó el gol del honor del Olimpic.
Como en la primera parte, a pesar de recibir bastantes faltas, nuevamente el arbitro solo señalo 1 a favor del Nàstic, cuesta creer que un equipo que pierde durante todo el partido solo haga 1 falta por parte y que el equipo que gana claramente acabe con 9, pero en fin.... esta vez el arbitro no pudo cargarse el partido.
Con 6-1 finalizó un grandioso partido por parte del Nàstic que dejó un gran sabor de boca!!!!!
Partidazo en toda regla de todo el equipo!!!!
4 vicitorias en 4 partidos, 12 puntos, equipo menos goleado de la liga con 4 goles en contra y Guillem encabezando la lista de goleadores con11 goles.
La próxima semana, un victoria contra el Voll-Downs FC, que es el segundo clasificado a 3 puntos del equipo, incrementaría la ventaja en 6.

Jugando a este nivel, intensidad y ganas, este equipo dará mucha guerra en esta liga