-URI

CRONICA LLIGA 1 JORNADA 17 - NASTIC DE PLASTIC vs JUEVES TRAMPA

1 comentario:
CRÒNICA A CÀRREC D’EN RUDIE
Un altre partit a les 20:15h... mala hora... la meitat de l'equip no pot venir per motius laborals i l'altre meitat la teníem tocada. Sort dels inestimables reforços ja recorrents com el Guillem, Juanma, Fernando i Ali.

Menció especial pel Fernando que va haver de ser traslladat a l'hospital perquè es va fer mal al genoll. Esperem que no sigui res greu i es recuperi aviat! Ànims Fernando!
Pel que fa al partit, el nàstic es va tornar a col·locar al camp amb un 3-2-1, més fàcil de jugar amb la gent que ve de fora i així no ens emboliquem. La primera part el nàstic va estar molt ben posat al camp i va aguantar les diferents envestides del rival que arribaven amb certa facilitat. Tot i així abans del descans arribava el primer gol de jueves trampa i la lesió d'en Fernando. A partir d'aquest moment el Nàstic va passar a jugar sense canvis, cosa que a la segona part es va notar l'esforç físic.
La segona va començar amb clar domini del rival. Les arribades eren més freqüents i amb combinacions molt bones. La diferència de físic entre un i altre equip cada vegada es notava més.Així van anar arribant els gols de jueves trampa. Quan jueves tramapa ja tenia el partit més controlat va ser quan van baixar el ritme i el nastic amb les bones jugades del Guillem Rio arribaven els gols de consolació, primer Ali i després Rudie marcaven els gols que serien de consolació. Perquè pocs minuts va durar l'alegria pel nàstic, ja jueves trampa en feia 2 més.
En resum una bona primera part de nàstic tractant de tu a tu un rival de la part alta de la classificació i una segona més fluixa, sobretot en defensa.
La propera jornada la última de la primera lliga i aviat a per la 2a volta!!