ACTUALITZAT
CLASSIFICACIONS-GOLEJADORS-MINIM GOLEJATS
NO ACTUALITZAT

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 5 *** NASTIC DE PLASTIC vs ATHLETIC BEEFEATER ***

Ja portem 5 jornades de la segona lliga i de moment el Nàstic continua sense conèixer la derrota.
Sense fer un gran un partit, l'equip va poder aconseguir 3 punts mes contra l'Athletic Beefeater i així mantenir-se com a líders de la lliga amb 6 punts sobre el segon classificat.
L'equip comptava amb les baixes d'en Vati i de l'Uri, Javier Rio, va entrar a la convocatòria a ultima hora.
El Nàstic va començar el partit millor que els anteriors, però en un contra atac, l'Ath.Beefeater es va avançar al marcador.
Minuts després, Charly, feia un llançament de corner des de la dreta i Marc aconseguia l'empat a 1.
L'equip va tenir alguna oportunitat per ampliar el marcador, però el porter rival i la mala sort ho evitaven, el Ath també va disposar d'alguna ocasió, però la pilota tampoc va voler entrar.
A pocs minuts pel final de la primera part, Karlos recuperava la pilota al mig del camp, va cedir en Javi i aquest va fer una bona assistència pq en Javi Rio marques el 2-1, que seria el resultat al descans.
A la segona, l'Ath va apretar una mica i va poder aconseguir l'empat a 2.
Després d'una bona jugada col·lectiva de tot l'equip, Marc aconseguia avançar novament al Nàstic marcant el 3-2.
A partir d'aquí, l'Ath es va créixer, gracies a que físicament estava millor que el Nàstic, s'acostava amb perill a porteria, de rebot varen aconseguir l'empat a 3 i poc després, una errada monumental d'en Cescu que no va blocar la pilota després d'un xut des de fora l'àrea, la va desviar amb tanta mala sort que va passar per sota les seves cames i va entrar dins la porteria deixant el marcador 3-4.
Malgrat fer algunes bones aturades, no va ser la millor nit d'en Cescu que en alguns dels gols podia haver fet alguna cosa mes.
El Nàstic patia i els nervis eren evidents, però l'equip, amb ganes, entrega, intensitat i collons, amb una altre gran combinació de tot l'equip, Javi Rio i Marc feien una paret, Charly va rebre a la banda i després de fer una gran passada de la mort dins de l'àrea, Javi Rio tornava a marcar i per aconseguir l'empatar a 4.
I a falta d'un minut i mig pel final, amb un Nàstic llençat a l'atac i un Ath defensant, Charly des de la dreta treia de banda, Marc va rebre a la frontal, va xutar creuat i després que la pilota rebotes al pal, aquesta va entrar dins la porteria deixant el definitiu 5-4.
Partit guanyat per intensitat i patint, però els 3 punts a la butxaca.
La nota negativa, va ser de nou alguns comentaris entre companys de l'equip, que va fer que en alguns moments l'equip estigues descentrat, si aconseguim dedicar-nos a jugar mes i no parlar tant durant els partits, segur que tornarem a veure un gran joc del Nàstic i desfruitarem mes.