-EIDUR

CRONICA Lliga 1- Jornada 7 - Nastic De Plastic vs Excampos

2 comentarios:
LA CRONICA DEL JUGADOR MES PERIODISTA DE L'EQUIP.....L'EIDUR

Nit d’aparicions fantasmagòriques al municipal de pijolàndia escolàpia. En els 60 minuts contra l’Excampos es va veure Ricardo Rocha ocupant el cos d’en Cescu i mostrant els tacs al rival, es va veure David Barrrufet estirant-se amb els peus d’en Pau, es va veure l’Overmars de l’Arsenal posseint en Rudie, la tranquilitat de Koeman guiant en Joan des del punt fatídic...

El partit es pressuposava igualat contra un rival capaç d’empatar amb l’Angus i de guanyar un partit per 8 a 0. Però la sortida del Nàstic va ser de les millors que s’han vist a can culapi. A les primeres de canvi ja acumulaven dos gols a pilota aturada, un de l’Uri sorprenent al porter amb una falta pel seu pal llarg i altre d’en Joan, el més decidit de tots a tirar un penal que semblava orfe de xutador.
En Markis, genial a les assistències, va estar a punt d’ampliar el marcador en repetides ocasions amb el seu xut predilecte amb l’exterior. La tàctica de deixar la samarreta macerant la suor durant una setmana funcionava i cap rival el seguia de prop.
A la segona part, la ja habitual baixada de to físic, unida a un petit desgavell de canvis van donar la opció a en Pau de lluir-se en repetides ocasions. La defensa del Nàstic va anular el segon màxim golejador de la competició i només va donar opció a xuts exteriors d’aquells que són sinònim de pauaturada segura.
I amb el rival apretant va ser el moment aprofitat per jugar una de les armes definitives del Nàstic; el contraatac. Mark, Vati i Rudie tenen la velocitat a la sang i entre els tres van arribar passant-se-la fins a un pam de la porteria on en Rudie va marcar. Golàs de tiralínies. D’aquells per repetir a la pissarra del Pichi Alonso. El mateix Rudie, en la seva millor ratxa a l’equip, va tancar el marcador. L’”esperit velòdrom” continua vigent.