25 de noviembre de 2010

CRONICA Lliga 1- Jornada 11 - NASTIC vs NOU CREUS

Un Nàstic ple de baixes es presentava al camp davant d'un rival de baix la taula. Però com acostuma a dir el "Míster": El Nàstic fa grans els equips petits. I així va estar a punt de ser. Comptàvem amb el reforç de l'Edu per la banda esquerra, incansable amb les seves pujades i baixades. Incansable però no infalible. Els primers minuts el Nàstic presionava molt amunt degut a la falta d'un jugador rival però una vegada va arribar el 7è jugador, les coses van canviar. Al minut 7 de partit, una passada llarga de l'equip rival passà per sobre l'Edu i el seu marcador xutà a plaer davant la sortida inútil del porter Pau. Però l'empat va arribar ràpid gràcies a una rematada de'n Jaume per l'esquerra, 3 minuts després. Les coses començaven a rutllar pel Nàstic, i més quan 5 minuts després, una molt bona triangulació entre Uri, Jaume i Jordi acabà amb un xut fort d'aquest últim que es colà quasi sense angle dins la porteria rival.

La segona part començà, però amb mal peu fins a tal punt que l'equip rival es posà per davant del marcar amb un 3-2 en contra amb gols de rebots i mala sort. Llavors aparegué la nostra salvació: URI. gràcies a la seva precisió a pilota parada, marcà un penal provocat sobre en Jaume i transformà una sessió del porter amb un xut ras al pal llarg a pase d'Edu.

El partit però, acabà amb l'esgotament físic de tots els jugadors i causà certs moments de tensió i petites lesions musculars. Partit finalitzat 3-4 i esperem que aquetes petites molèsties no siguin un impediment pels cracks del Nàstic!

Amunt Nàstic!

2 comentarios:

uri dijo...

he de dir que en el xut de falta el jaume va tocar una mica la pilota abans d'entrar. Entrava igual, però en realitat és gol seu! clar que a mi em fa més falta a les estadístiques golejadores... jejeje

Jaume dijo...

ei, la vaig tocar perquè volia evitar al gol, però no ho vaig aconseguir i va entrar... De fet hauria entrat igualment, considerem-lo gol teu!!!

ENTRADES