2 de diciembre de 2007

CONVOCATORIA ASOCAVEN vs NASTIC DE PLASTIC 10 jornada

PARTIT ANULAT
NO JUGUEM
DIMECRES, 5 A LES 21:10H
CONVOCATS
-CESCU
-VATI
-DAVID
-ROGER
-ILONSU
-FOTOSTUDI
NO CONCOCATS
-BERNI (LESIONAT)
-ROCO (LESIONAT)
-JOHAN (LESIONAT)
-JORDI (GRIP)
-URI (DE PONT)
-MARKIS (DE PONT)














3 comentarios:

Anónimo dijo...

ei pitxilles, ja tenim la nostra Gallina Maxi o haurem de diexar-nos el fetge al camp?
ho dic pq si ens ham de deixar el fetge abans vaig a fer unes cervesetes i a matxacarlo amb alcohol, si no el seguire cuidant.
vagi be a tota aquesta gent que sen va de pont i la resta ens veiem dema

Anónimo dijo...

no se k pasa amb lo de les convocatories, pero no se perke s'ha d'anular un partit encara k siguem 6.
Costa un dineral jugar la lliga akesta, i crec sincerament, k aqui venim sobretot a passar-nos ho be tots, i si perdem doncs mira, mala sort, pero lo important es jugar.
Crec que no seriem pas l'unic equip que sa presentat al camp amb 6 jugadors. Jo crec que si encara es pot jugar el partit s'ha de jugar, i si sa de buscar algun reforç doncs es busca, pero crec k si comensem a anular els partits aixi no nem be.
Jo proposaria que si falten jugadors es comenti al blog si algu pot buscar un reforç, ja que crec que no es tan dificil que algu trobi algun colega que vulgui jugar. Pero si no s'avisa i s'anulen els partits sense avisar llavors no hi ha res a fer.
Ho sento pero es la meva sincera opinio.

Anónimo dijo...

Hola Roger
Amb les convocatories no passa res, desde principi de temporada ja es van deixar els punts clars.
A mes, aquest any, no es com l´any passat, que faltava algu i pagant podia jugar un altre, aquest any esta mes controlat i sobre tot pel tema Mutua.
El que es fort, que per unes o altres circunstancies,siguent 12, gent suficient per jugar, no poguem ser minim 7 per afrontar un partit en condicions.
Et dono la rao en que sobretot anem a jugar a pasar-nos ho be, pero mes d´un i aqui entro jo, tambe pensa que jugar 6 no val la pena.
A mes, no se pq tant rebumbori, l´any passat, quan estava a l´Arabia, recordo que vem anular un partit a causa de com jugava el Liverpol-Barça la majoria preferia veure´l en comptes de jugar el nostre partit de lliga, el partit tambe es va perdre 3-0.
I sense ganes de crear mal rotllo, si algu no li agrada com porto els temes, que m´ho digui i que ho porti una altre persona!!!!
En fi, a veure pel partit de la setmana que ve si podem fer una convocatoria minim de 7.

ENTRADES