28 de agosto de 2008

COMENTARIS EXTRAS

5 comentarios:

Anónimo dijo...

ei futboleros castigats amb tornejos de mitja monda de cada estiu. depres de fer la pretemporada per el meu conte a italia i suissa he decidit tornar a la mare terra i posar-me a buscar feina de cuiner.
fran, ja sé que al port baixant i pujant pells tu cobres una pasta, però de moment em vull dedicar a lo meu...
en quant tingui noticies de feina confirmaré l'assiatència del 3 durant la temporada que vé o l'agafada d'un any sabàtic (crec que mai he fet dos anys seguits al nastic).
bones vacances als que hi sou i moltes felicitat roco per la feina!!!

Anónimo dijo...

Primer de tot, m'alegro de la nova incorporació del Manu, no només per la seva qualitat futbolística sinó perquè finalment tindré un suport al vestuari contra el fanatisme culé integrista!!!!!!

Que per algo és merengue format a l'espanyol (per cert, que ens farem socis de l'espanyol els dos per anar a veure els partits al nou estadi!!! si algú vol veure futbol de qualitat pot venir amb nosaltres que no som tan sectaris com els culés jejeje)

I per cert, m'emporto el MAnu i el Marc a fer un stage a Brasil, a veure si se'ns enganxa una mica de futbol samba... o això o tornarem fets uns fiesteros i més gordos com el ronnie (de moment, com fan tots els brasilenys ja arribarem tard de les vacances, jejeje)

Uri

PD.- Cescu, ja parlarem de la comissió

PD2.- a veure si el messi es trenca a Pekin, jejeje

Anónimo dijo...

Collons, arribo d'Islàndia i m'entero de que en Roco és baixa i que a sobre hem fitxat un merengue-perico.

Què ens està passant?

1) Roco, trobarem a faltar el teu ordre a l'eix de la defensa, la teva contundència i algún que altre penal de llibre... però encara pitjor: quí rematarà els nostres còrners? qui li clavarà 4 crits a en Cescu quan toqui?

Vine a veure'ns algún dia.

2)no sé si fiar-me de l'Uri, el criteri futbolístic d'un perico sempre és discutible però li donarem un vot de confiança...

i res nanos, gaudiu de les vacances i ens les veiem aviat!

Visca el Nàstic manque pierda!

Anónimo dijo...

no és que vulgui sembrar la discòrdia al vestidor, ni que vulgui arrassar amb l'esperit olímpic dominant en aquestes daates, però no entenc com es pot posar en dubte el criteri futbolístic dels pericos quan la gent del barça té en l'historial fitxatges tan encertats com el del gran Winston Bogarde, els germans de boer, el saviola o el hermano malo del Hierro, per no parlar del gran mestre dels mestres AMUNIKE!!!!!

Però bueno, en qualsevol cas el Manu és bo, no només perquè ho digui jo sinó perquè la cantera perica és garantia i perquè alguns ja l'heu vist jugar... però per si no fos prou, a brasil acabarà de recuperar el toque!!!!!

ens veiem a la tornada i visca el nàstic!!!!!

PD.- Rocco penajerm la teva samarreta amb el teu número al sostre del pavelló perquè ningú la pugui dur mai més!!!!

Anónimo dijo...

No la pengeu que potser encara me la posare jo! A la Meiland pagava 150 euros i si entre lliga, fitxes i equipacio ara n'he de pagar 300 encara li demanare al Roco que em deixi la seva per no haver de demanar un prestec al banc!!!!!!!

ENTRADES