13 de julio de 2008

NASTIC vs PREMIA TROPICAL AMISTOS

DIMECRES, 23
A LES 21 H
A L´ESCOLA PIA
CONVOCATS
1-ORIOL CARDUS
2-VATI
3-MARC GRAELLS
4-JORDI BENTANACHS
5-DANILO
6-CESCU
7-MANU (AMIC URI)
8-PERE(AMIC BENTANACHS)

LA PISTA SERAN 42€ PER EQUIP
PEL NASTIC 5,5 € PER JUGADOR



















11 comentarios:

Anónimo dijo...

jo mapunto

Anónimo dijo...

Doncs jo tambe!!!!
Ja som 2

Anónimo dijo...

Jo no podré. Vaig a La France! Vive!

Anónimo dijo...

Senyor, jo aquella setmana encara no se l'horari que faré. Com q no estic a l'infok sino a la redaccio d'esports de TV3 pues es planifica cada setmana els horaris de cada redactor de la setmana següent. AIxi que fins la que ve no sabré el dia del aprtit si curro, si tinc festa, si faig matins o tardes o nits. AIxi que dependrà de la loteria de la meva jefa-planificadora. Apa salut!

Anónimo dijo...

marxo de campaments a un lloc prop de solsona que per arribar a la carretera nacional trigo 20 minuts de cami de cabres, o sigui que no podrè venir.ho sento.
Bones vacances a tots

Anónimo dijo...

jo VIIINCCC!!!!!

PER FI EL MEU TURMELL HA DEIXAT DE FER MAL I DESPRÉS DE DOS DIES ANANT A CÓRRER SENSE RESSENTIMENTS CREC QUE COMENÇO A TENIR UNES MÍNIMES GARANTIES DE CALÇAR-ME LES BOTES UN ALTRE COP.

ALMENYS FARÉ SERVIR EL PARTIT COM UN PRIMER TEST DE PRE-TEMPORADA I, TOT I QUE ENTRE QUE FA MOLT QUE NO JUGO I QUE NO FORÇARÉ A L'EXTREM (NO FOS CAS QUE EM FES MAL UN ALTRE COP I LA RECUPERACIÓ A LA MERDA) SEGUR QUE PUC DISPUTAR UNS MINUTS PER ANAR AGAFANT FORMA I TOC DE CARA A L'ANY QUE VE

I A MÉS US VEURÉ DESPULLADETS A LES DUTXES!!!

URI

Anónimo dijo...

Jo de moment segueixo de baixa, així que de moment no puc jugar. A veure que tal estic la setmana que ve!

Passeu ho bé, pantàstics!

Anónimo dijo...

Hola malpelats!

Després d'uns dies incomunicat a Formentera -ohhh les cales, les sargantanes, el nudisme... aiiii...(un ai de sospir, vaja...)-, doncs res, que continuem desconnectats. Aquesta setmana que ve a Colera.

O sigui que em sap greu perdre'm el primer amistós (i més contra el Premià podrit), però més greu em sap per l'equip, perquè la meva absència farà que no cobreu el plus de publicitat habitual en aquestes patxangues.

Ei, i m'encanten els primers errors a l'hora d'escriure Jordi Bentanachs. Cescu, te'n proposo altres, del rotllo, Betamax, Betacam, Bentolax, Bentinats, Bentornats... i un llaaaarg etc.

Apa, una abraçada!

Anónimo dijo...

Vindre

Anónimo dijo...

markis si
markis si

markis ssssssiiiiiiiii!!!

ens veiem allà

Anónimo dijo...

NO VINDRA A CAUSA DE LA SEVA LESSIO!!!!

ENTRADES