23 de septiembre de 2011

CRONICA LLIGA 1 JORNADA 2 - NASTIC DE PLASTIC vs TATANKA

COP DUR

Físic i de contacte. Així van plantejar el partit els tatanka fent honor al seu nom. En llengua sioux vol dir bisó. La paraula es repeteix innombrables vegades a Ballant amb llops. I ahir la vam sentir en pròpia carn. Com una manada d'aquests animals forts i peluts, el nostre rival arribava a la porteria defensada per en Pau. El davanter centre, una mena de Llorente, ens va cascar dos gols tot i defensar-lo a sobre. Plens de força els Tatanka marxaven en conducció i arribaven en superioritat. Per començar-ho a adobar el Carlos va ser trepitjat per la peülla d'una d'aquelles bèsties pardes. Resultat esquinç al peu dret.
Quatre a zero al descans i moltes coses per millorar. O empitjorar. Al poc de començar un xoc amb un tatanka deixa ko el nostre jugador més físic. El pobre Guillem deixa el terreny de joc queixant-se fortament del genoll. Ai, ai. Per sort a la porterior exploració a la mútua sembla que es va quedar en això, en un fort xoc. Quedava tota la segona part sense canvis així que amb unes quantes reestructuracions d'urgència el Nastic va començar a fer-se amb el control de la pilota. Més precisos en defensa, més calmats en la sortida de l'esfèrica i més punyents a dalt. Així va ser com va arribar el gol d'en Rudie.
D'ocasions en vam tenir unes quantes però la pilota no va voler entrar. En canvi els tatanka en van clavar un parell més o sigui que 6 a 2 final, una bona segona part i una molt mala notícia en forma de lesions. En Carlos KO, en Guillem, que haurà d'estar en observació i en Victor que ens va confessar que se li havia aixecat una ungla a mig partit. En definitiva, un cop molt dur que haurem de superar entre tots i segurament demanant ajuda dels jugadors comodí.