4 de enero de 2013

SOPAR NADAL


Com cada temporada, el equip celebrarà el tradicional sopar de Nadal passades les festes
Si us plau anoteu si podreu venir o no

DIVENDRES 11 DE GENER A LES 21:30 HORES
TASCA I VINS
C/MARQUES DE L'ARGENTERA, 13
(just davant Estacio de França)
link
https://maps.google.es/maps?hl=es&q=tasca+i+vins+marques+d'argentera&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.d2k&bpcl=40096503&biw=1360&bih=640&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl

PRIMER PLATO
(PICA PICA)
Dátiles con beicon
Chorizos a la sidra
Plato de surtido de ibéricos
Cazuela de mejillones al jerez
Cazuela de pimientos del padrón
Tortilla rellena de morcilla
SEGUNDO PLATO 
(a ESCOLLIR com a molt tard dimecres 9
que tenim que confirmar plats)
Solomillo de cerdo a la brasa o al Roquefort
 Costillas de cordero a la brasa
-Taco de bacalao a la llauna
Entrecot a la brasa o a la pimienta
-DAVID -JAVI -KARLOS -URI -MARC -CESCU -SERGI
BEBIDAS:
Sangria o vino (una jarra cada dos personas)
O jarra de ½ l de cerveza por persona  , Agua
POSTRES
Helado
Café o cortado
22.50€por persona

-JOAN VINDRA ALS POSTRES I CAFE

15 comentarios:

SERGI dijo...

OK SOPAR

JAVI dijo...

OK SOPAR

KARLOS dijo...

OK SOPAR

CESCU dijo...

I per un altre sopar del equip!!!!

uri dijo...

me apunto a la cena!!!!

David dijo...

Davic confirma la seva presencia al sopar
Va que nomes queden 2 personar per poser estar tots!!!!
Bon Nadal

marc dijo...


OK, ens veiem al sopar!
bon any a tots!!

mrc

Johan dijo...

Ens veiem al sopar de germanó nastic 2013.ok!!

Johan dijo...

1 de bacalao!!! muito obrigado!!

david dijo...

entrecot brasa, con all i oli i patatas fritas para la mesa de los borrachos

Javi dijo...

Para mi otro entrecot!!!

karlos dijo...

Para mi otro entrecot.....al punto por favor.

uri dijo...

vale!!! crec que he posat el plat a la convocatòria... però bueno, al sopar també vinc i vull entrecot!!!

Marc dijo...

hola chatoooos!!!

Para mí una de entrecot, también al punto. A la brasa, perfecto. Guarnición????
Me gustan las verduras y las patatas, no me gusta el pimiento ni rojo ni verde.
Si lo puede traer una hermosa camarera con buenas guarniciones, se agradecería!

abrasu i bona reentrada a tots!
Ens veiem dijous.... espero....

Sergi ibarz dijo...

Yo entrecot a la brasa

ENTRADES