La temporada 15-16 ha arrencat per al Nàstic.
Després d'una tromba d'aigua a la ciutat comtal, l'equip arribava al camp i per sort ja no plovia.
El Nàstic amb les baixes d'aquesta temporada, Guillem Rio i de Javier Corrales (que s'espera que es pugui recuperar per a la segona lliga), comptava amb el retorn de Charly després de la seva lesió de la temporada passada, que li va obligar a passar pel quiròfan i perdre tota la segona lliga i amb la incorporació de David que tornava després d'uns anys fora de l'equip.
Amb els 8 jugadors convocats, l'equip va aprofitar per fer-se la primera foto oficial.
Amb el camp bastant entollat ​​en moltes zones va començar el partit.
El Nàstic estava ben situat sobre el terreny joc, amb cada jugador en la seva zona corresponent.
Poc a poc l'equip anava engreixant el seu joc i creava perill a la porteria rival, però no prou per avançar-se al marcador.
El New Sirius a la contra buscava el gol, però la defensa del Nàstic ben col·locada i algunes intervencions de Cescu ho van evitar.
Però sobre el minut 10, en una de les contres, el New Sirius per la banda dreta va superar el mur defensiu i va poder marcar el 0-1.
El Nàstic no va abaixar els braços i les oportunitats continuaven però faltava una mica de punch en els metres finals, la lluita i esforç era total i amb el marcador en contra es va arribar al descans.
A la banda tot eren ànims per poder aixecar el partit.
La segona meitat va començar amb l'equip més lluitador i pressionant la sortida de la pilota en la defensa del New Sirius.
L'esforç va donar els seus fruits, sobre el minut 8, Joan va recuperar la pilota al mig camp a la banda esquerra, Marc a la frontal, va rebre la pilota i després de desfer-se del seu defensor, mig caient va poder xutar i marcar l'empat a 1.
I pocs minuts després, gràcies ala gran pressió que estava fent l'equip, Karlos va recuperar la pilota al mig camp i arribant fins l'àrea rival, amb la sang freda que el caracteritza, va batre al porter per posar el 2-1 al marcador.
Va ser llavors quan l'equip va perdre una mica el nord i van arribar unes poques imprecisions, provocades també pel desgast que estaven fent.
El New Sirius va tenir algunes oportunitats per poder empatar, però el gran treball defensiu de tot l'equip i Cescu que va tenir un parell de molt bones intervencions, van evitar-ho.
I la sentencia va arribar a falta de 5 minuts aproximadament per al final, amb una gran pressió asfixiant del Nàstic, Karlos gairebé en la línia de fons a la dreta, va recuperar de nou la pilota i la va posar en el punt de penal, Joan arribant des de enrere, es va llançar per terra per rematar i marcar un 3-1 que podia haver estat anul·lat per la estúpida regla que no es pot jugar per terra, però que finalment va pujar al marcador.
Els últims minuts es va veure un Nàstic una mica nervios, però va poder defensar el resultat i aconseguir els 3 primers punts de la temporada.
Jugant amb aquesta intensitat i ganes, es perdi o es guanyi, dóna gust jugar amb aquesta plantilla.

Gran debut i bon partit de tot l'equip.

FACEBOOK
TWITTER @nasticdplastic
GOOGLE +

La temporada 15-16 ha arrancado para el Nàstic.
Después de una tromba de agua en la ciudad condal, el equipo llegaba al campo y por suerte ya no llovía.
El Nàstic con las bajas de esta temporada, Guillem Rio y de Javier Corrales (que se espera que se pueda recuperar para la segunda liga), contaba con el regreso de Charly tras su lesión de la temporada pasada, que le obligo a pasar por el quirófano y perderse toda la segunda liga y con la incorporación de David que volvía tras unos años fuera del equipo.
Con los 8 jugadores convocados, el equipo aprovechó para hacerse la primera foto oficial.
Con el campo bastante encharcado en muchas zonas empezó el partido.
El Nàstic estaba bien situado sobre el terreno juego con cada jugador en su zona correspondiente.
Poco a poco el equipo iba engrasando su juego y creaba peligro a la portería rival, pero no lo suficiente para avanzarse en el marcador.
El New Sirius a la contra buscaba el gol, pero la defensa del Nàstic bien colocada y algunas intervenciones de Cescu lo evitaron.
Pero sobre el minuto 10, en una de las contras, el New Sirius por la banda derecha supero el muro defensivo y pudo marcar el 0-1.
El Nàstic no bajó los brazos y las oportunidades continuaban pero faltaba un poco de punch en los metros finales, la entrega y esfuerzo era total y con el marcador en contra se llegó al descanso.
En la banda todo eran ánimos para poder levantar el partido.
La segunda mitad empezó con el equipo más luchador y presionando la salida de la pelota en la defensa del New Sirius.
El esfuerzo dio sus frutos, sobre el minuto 8, Joan recuperó la pelota en el medio campo en la banda izquierda, Marc en la frontal recibió la pelota y después de deshacerse de su defensor, medio cayéndose pudo chutar y marcar el empate 1.
Y pocos minutos después, gracias a la gran presión que estaba haciendo el equipo, Karlos recuperó la pelota en el medio campo y llegando hasta el área rival, con la sangre fría que le caracteriza, batió al portero para poner el 2-1 en el marcador.
Fue entonces cuando el equipo perdió un poco el norte y llegaron unas pocas imprecisiones, provocadas también por el desgaste que estaban haciendo.
El New Sirius tuvo algunas oportunidades para poder empatar, pero el gran trabajo defensivo de todo el equipo y Cescu que tuvo un par de muy buenas intervenciones lo evitaron.
Y la sentencia llego a falta de 5 minutos aproximadamente para el final, con una gran presión asfixiante del Nàstic, Karlos casi en la línea de fondo a la derecha, recupero de nuevo la pelota y la puso en el punto de penalti, Joan llegando desde atrás , se lanzó por el suelo para rematar y marcar un 3-1 que podía haber sido anulado por la entupida regla de que no se puede jugar por el suelo, pero que finalmente subió al marcador.
Los últimos minutos, se vio a un Nàstic un poco nervioso, pero pudo defender el resultado y conseguir los 3 primeros puntos de la temporada.
Jugando con esta intensidad y ganas, se pierda o se gane, da gusto jugar con esta plantilla.

Gran debut y buen partido de todo el equipo.