14 de abril de 2016

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 7 *** NASTIC DE PLASTIC vs OLIMPIC ***

Gran partit el que es va viure el passat 7 d'abril entre el Nàstic de Plàstic i l'Olimpic.
Amb les baixes d'Uri, Vati a última hora i Marc que va arribar amb el partit iniciat, Javi Corrales, el mític dorsal 10 i Xavi Sureda, van ser els reforços de luxe per a l'equip.
El partit va començar amb un Nàstic una mica perdut sobre el terreny de joc, intentava crear perill però li costava trobar la porteria rival.
El Olimpic ho va aprofitar per marcar 3 gols amb 10 minuts, que deixaven el partit aparentment sentenciat, però el Nàstic no es va donar per vençut i amb lluita i esforç, van aconseguir marcar 2 gols per marxar al descans amb un 2-3-
Javi Corrales, des de la dreta, marcava un golàs de falta que va entrar per l'escaire esquerra, deixant la pilota enganxada entre la xarxa i el suport de la porteria, va ser un míssil !!.
En una contra entre Javi Rio i Xavi Sureda, tots dos jugadors es van intercanviar diversos tocs a la frontal, Javi Rio amb l'esquerra, va acabant  xutant a porta, marcant pel pal del porter.
A la segona part, en la primera jugada, Marc aconseguia fer una assistència a Xavi Sureda a la frontal de l'àrea, aquest de primeres i amb un toc suau, davant la sortida del porter, aconseguia posar l'empat a 3 al marcador.
Però l'Olimpic, en dues contres es tornava avançar al marcador, deixant al Nàstic tocat anímicament.
Però en els darrers 5 minuts, l'equip ho va donar tot .....
Xavi Sureda des de l'esquerra posava la pilota al segon pal, David xutava amb la seva cama dolenta a porteria, però el xut va rebotar en un defensor deixant la pilota un altre cop a peus de David i ara si amb la seva cama bona, l'esquerra, aconseguia marcar el 4-5.
I poc abans per finalitzar el partit, contra del Nàstic entre Javi Corrals i Marc, Javi va posar la pilota a l'esquerra a Marc perquè marqués amb un xut creuat el definitiu empat a 5.
Bon partit del Nàstic, tot i tenir 2 baixons en l'inici del partit i a la segona part, l'equip va ser capaç d'empatar un partit que pràcticament tenia perdut.

Avui partit amb el segon classificat i vell conegut, el Voll-Downs

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE +
INSTAGRAM
PERISCOPE

Gran partido el que se vivió el pasado 7 de abril entre el Nàstic de Plàstic y el Olimpic.
Con las bajas de Uri, Vati a última hora y Marc que llegó con el partido iniciado, Javi Corrales, el mítico dorsal 10 y Xavi Sureda, fueron los refuerzos de lujo para el equipo.
El partido empezó con un Nàstic un poco perdido sobre el terreno de juego, intentaba crear peligro pero le costaba encontrar la portería rival.
El Olimpic lo aprovechó para marcar 3 goles en apenas 10 minutos, que dejaban el partido aparentemente sentenciado, pero el Nàstic no se dio por vencido y con lucha y esfuerzo, consiguieron marcar 2 goles para marchar al descanso con un 2-3-
Javi Corrales, desde la derecha, marcaba un golazo de falta que entro por la escuadra izquierda, dejando la pelota enganchada entre la red y el soporte de la portería, fue un misil!!.
En una contra entre Javi Rio y Xavi Sureda, ambos jugadores se intercambiaron varios pases en la frontal, Javi Rio con la izquierda, acabó chutando a puerta marcando por el palo del portero.
En la segunda parte, en la primera jugada, Marc conseguía hacer una asistencia a Xavi Sureda a la frontal del área, este de primeras y con un toque suave, ante la salida del portero, conseguía poner el empate a 3 en el marcador.
Pero el Olimpic, en dos contras se volvía avanzar en el marcador, dejando al Nàstic tocado anímicamente.
Pero en los últimos 5 minutos, el equipo lo dio todo.....
Xavi Sureda desde la izquierda ponía la pelota en el segundo palo, David chutaba con su pierna mala a portería, pero el disparo rebotaba en un defensor dejando la pelota otra vez a pies de David y ahora si con su pierna buena, la izquierda, conseguía marcar el 4-5.
Y poco antes para finalizar el partido, contra del Nàstic entre Javi Corrales y Marc, Javi puso la pelota a la izquierda a Marc para que marcase con un chut cruzado el definitivo empate a 5.
Buen partido del Nàstic, a pesar de tener 2 bajones en el inicio del partido y en la segunda parte, el equipo fue capaz de empatar un partido que prácticamente tenia perdido.
Hoy partido con el segundo clasificado y viejo conocido, el Voll-Downs.